De beste kant van betonboringen

We leveren een vereiste gaten met in het asfalt. Met onze diamantboren boren we gaten in handig al die maten.

Daarin zijn wij flexibel. Wij werken uitermate netjes en zoveel geoorloofd stofvrij. Daarom kunnen we u dan ook mits opdrachtgever bij verbouwingen veel overlast besparen.

nl om de vraag ieder e-mail te stellen. Vergeet ook niet uw telefoonnummer te vermelden, vervolgens nemen we zo snel geoorloofd contact betreffende u op. Adres

Vanwege het opruwen betreffende betonvloeren beschikken over we ons bouchardeerkar voorzien met hardmetalen widia-koppen betreffende ons werkbreedte met plusminus 40 centimeter. Een randen met vloeren, daar waar een kar ook niet voor mag, worden handmatig door ons opgeruwd. De compressor en toebehoren nemen wij zelf mee. 

Ernaast boren ofwel hakken wij elektra-dozen uit. In beton gebeurt het nat, in overige materialen mogen we dit of dor doen.

Via de jarenlange oefening zetten wij voor ieder project vlug en doeltreffend het geschikte, specialistisch handwerktuig in. Zo zijn we gespecialiseerd in diamantboren tot een doorsnede van 1500 millimeter en diamantzagen met ons diepte over immers 90 centimeter.

De 25 medewerkers, verdeeld over een een paar vestigingen, staan klaar voor al die mogelijke projecten op dit gebied betreffende betonzagen en -boren.  Op afroep staan ze in 24 uur op uw werf.

boren I zagen I verankeringen I betonslijpen en –frezen I sleuvenzagen I boucharderen I ventilatieroosters I korte sloopwerken

Wij boren in heel veel meerdere soorten beton, asfalt check here en steen. Doordat ieder materiaal anders is, heeft ieder materiaal verder ons bijzondere verzorging benodigd.

Betonnen vloeren zagen wij tot ons dikte aangaande 70 cm.  Wegens in maken wij gebruik betreffende een elektrisch aangedreven machine. Behalve gaat met ons diesel aangedreven machine worden gezaagd. 

Alvorens een elektricien en installateur aan een slag kunnen dienen te er sleuven geraken gezaagd en dozen geraken geboord. Ook hiervoor schakelt u dan ook Arts Betonboringen in. Er is met drinkwater gewerkt waardoor er ons beperkte hoeveelheid stof vrijkomt. 

Betonboringen, daar bestaan verscheidene manieren om betonboringen uit te voeren. Voor iedere klus bepalen wij welke apparatuur benodigd kan zijn en voeren die onderneming vervolgens betreffende de bestelde accuratesse vanwege u dan ook uit.

Arts Betonboringen beschikt over verscheidene soorten zagen, waaronder ook waterzagen en bondige zagen. Hiermee mag er vlak in een hoek anti de muur worden gezaagd.

Het werkgebied omvat ons gewest met een straal van circa 80km.rond Eindhoven, in Holland en België zowel voor een B&U dan ook wanneer een GWW-sector.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *